Woensdag 20 december organiseerde ZZP Alphen een gezellige kerstborrel voor haar leden.

De locatie was verrassend: E-Sports Game Arena in de Raadhuisstraat. Deze nieuwe onderneming is de thuishaven van heel gamend Alphen a/d Rijn.

Alle leden en hun introducees werden vanaf 17.00 uur verwelkomd. Het was een gezellig weerzien van oude bekenden en ook de nieuwkomers sloten zich snel aan in de gesprekken. Nadat iedereen was voorzien van een drankje, nam de voorzitter, Amanda Rogier, het woord.

Zij vertelde dat ZZP Alphen in het afgelopen jaar een groot deel van het bestuur was kwijtgeraakt maar dat inmiddels andere leden de vacatures hebben ingevuld. De nieuwe bestuursleden werden voorgesteld en daarmee werd ook alvast een voorproefje gegeven van de ideeën die voor 2018 op de agenda komen. Noteer alvast in uw agenda: woensdag 31 januari . Informatie over de avond volgt. Amanda gaf daarna de microfoon door aan Jan Verbij, die enthousiast vertelde over het tot stand komen van een “broodfonds-groep”. Dit naar aanleiding van een informatieve bijeenkomst van ZZP Alphen!   Afsluitende spreker was Marcel van E-Sports Game Arena. Hij vertelde over het tot stand komen van E-Sports Game Arena, hun succes en ambities .

Daarna werd er nog gezellig doorgepraat, een drankje en hapje genomen en …. aan het eind van de avond had ZZP-Alphen er 2 nieuwe leden bij : Anne Philipp , haar bedrijf heet Floradis en Claudia Morgenrood, zij heeft een hondenuitlaatservice.

……………………..

Een geslaagde avond en daarmee goede vooruitzichten voor 2018 ! Proost !

ZZP Alphen sluit jaar af met kerstborrel !
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.