ZZP-Alphen-40

ZZP Alphen maakte een vliegende start met de openingsbijeenkomst op 10 november bij SWA. Inmiddels telt de vereniging ruim 40 leden.

Ruim 60 zzp’ers waren op de bijeenkomst afgekomen.Uit zeer verschillende branches: aan de ene kant de zogeheten kenniswerkers als ict’ers en grafici; aan de andere kant de vakwerklieden met schilders- en aannemersbedrijven.

Aan vijf  thematafels werden inhoudelijke discussies gehouden. De onderwerpen varieerden van tariefstelling, samenwerking met collega-zzp’ers en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

De avond werd geopend met de officiële aftrap van ZZP Alphen. Daarna schetste Frank Alfrink, voorzitter van ZZP Nederland, de landelijke ontwikkelingen waarmee zzp’ers te maken (gaan) krijgen.

Initiatiefneemster Adrie den Hertog is enthousiast over de grote opkomst. “Hieruit kun je opmaken dat er behoefte is aan een ondernemersclub als deze. Tot nu toe was er voor zzp’ers in Alphen aan den Rijn weinig tot niets geregeld.

“Met mijn collega-bestuursleden streef ik ernaar de vereniging door te laten groeien tot zo’n 200 leden in 2016. We hopen daarbij op mensen die zich actief voor de vereniging willen inzetten, bijvoorbeeld als bestuurslid of in commissies.” (Fotografie Rob Lamping)

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

 

 

 

ZZP Alphen maakt vliegende start
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.