Cyber crime en AVG – wijzer door Ezra Windhorst!

Woensdag 31 januari waren ruim 20 ondernemers aanwezig tijdens de informatieavond over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Een wet die al van kracht is maar waar per 1 mei a.s. daadwerkelijk op gecontroleerd gaat worden.   ZZP Alphen organiseerde deze avond omdat niet alle ondernemers zich bewust zijn van de eventuele consequenties als je de beveiliging van persoonlijke gegevens van derden niet goed op orde hebt.

Ezra Windhorst , directeur van Surelock uit Woerden was gastspreker. Ezra is gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van cyber crime. Hij gaf een inkijkje in de wereld van digitale criminaliteit, waaruit bleek dat het vrij eenvoudig was om een “hacker-praktijk” te starten. De informatie over de AVG en wat ons te doen stond was helder en mede door de interactie met de aanwezigen, werd het een geslaagde avond.

Een goede start van 2018 voor ZZP Alphen en niet in de laatste plaats omdat er weer 2 nieuwe leden bij zijn : DirkJan Hupkes en Eva van der Voorde.

Bovendien gaan we op verzoek deze avond opnieuw organiseren op 8 maart. Mis ‘m niet!

Informatieavond over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geslaagd. Meerdere ondernemers geschrokken van de consequenties.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.