Amanda Rogaar van Rogaar Administratie en Belastingadvies begon de avond met een vragenrondje. Hieruit bleek al snel de diversiteit van de ondernemingen en de diversiteit aan vragen die hieruit ontstonden. Welk uurtarief reken je in de kinderopvang, als fotograaf of als communicatiespecialist? En met welke bijzondere kosten en opbrengsten moet je dan rekening houden? Sommige deelnemers hadden moeite om hun uurtarief te toetsen binnen de branche en anderen vroegen zich af hoe om te gaan met concurrenten die een lagere prijs berekenen.

Naast de geldende tarieven in de branche is je gewenste inkomen en het aantal declarabele uren uitgangspunt van je uurtarief. Amanda liet zien hoe je je uurtarief zelf kan berekenen. Soms is het minder eenvoudig en werk je met provisiesystemen en/of intermediairs. Deelnemers wisselden ervaringen en tips uit. Na de bijeenkomst werd er met een drankje in de hand nog nagepraat, idee├źn uitgewisseld en vooral genetwerkt.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend
Terugblik bijeenkomst meer omzet met een goed doordacht uurtarief op 22 november 2016
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Getagd op:                    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.